Борислав Пръков е номинацията за кмет на Гоце Делчев, след провелото се снощи събрание на ПП ГЕРБ. Кандидатурата на младия бизнесмен и досегашен общински съветник е единствена, след като директорът на НПГ „Димитър Талев“ Мария Георгиева, предложена от колегата си Ангел Живков, директор на ПГ по МСС „Пейо Яворов“, си е направила отвод.

Съветническата листа за новия мандат на ГЕРБ в общинския съвет е от 24 души. В нея липсват имената на двамата бивши депутати Георги Андонов и Димитър Гамишев. Досегашните общински съветници Костадинка Богданова, Ангел Тунчев, Никола Джингаров, Борислав Пръков и Димитър Попов са номинирани за следващ мандат от съпартийците си. Мария Георгиева, Ангел Живков, Лазар Тюлев, Васка Ячкова, Михаил Ковачев, Рожен Рушидов, Богдан Кокудев са новите имена в кандидатската листа. Кметът на село Борово Георги Найденов също е в списъка с кандидат съветници, като кандидатурата му ще бъде и за следващ кметски мандат. Свой кандидат ще имат от ПП ГЕРБ и за кмет на село Мосомище – служителката в Социално подпомагане Мария Кирова, която също е включена и в кандидатската листа за съветници.

В листата на кандидатите за съветници на ПП ГЕРБ са също Галя Франгова, Георги Джойкев, Димитър Тюхков,  Кръстю Ласков, Ангел Кардашев, Мария Аратлъкова, Георги Мардов, Димитър Тропчев Димитър Донков.  

 

Коментирайте