Днес, 18 октомври, 2019 г. в гр. Гоце Делчев започва първият международен турнир по хандбал за деца родени 2005/2006 г. „Атанас Карабельов”. Турнирът е в памет на основоположника на този спорт в града.
В турнира ще участват 7 отбора от България и чужбина, като гостите зад граница са от Гърция, Сърбия и Северна Македония. Турнирът започва в 13.30 часа, а официалното откриване ще бъде по-късно, от 18.00 часа. Закриването е в неделя – финалният мач започва в 12.00 часа, а в 13.00 часа е награждаването на победителите.
Турнирът се осъществява с финансовата подкрепа на Иван Златинов, бивш състезател по хандбал и президент на ХК “Пирин -64”, ученик на Атанас Карабельов.

В отриването на турнира в зала “Неврокоп Арена” ще участват Клуб по Художествена гимнастика “Пирин ЕМ” гр. Гоце Делчев и Танцова Формация “Неврокопчанки” гр. Гоце Делчев
Младите хандбални надежди ще имат нужда от подкрепата на публиката на всички мачове, които ще се изиграят. Очакването е тези три дни да се превърнат в един незабравим празник за всички, а хандбалистите от ХК “Пирин-64” да зарадват своите съграждани с хубава игра и победи.
В неделя, малко след закриването от 16 часа, ще се проведе и мачът от РХГ “А” мъже между отборите на ХК “Пирин-64” гр. Гоце Делчев и ХК “Локомотив” гр. Горна Оряховица.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.