С голям концерт на ансамбъл “Пирин” ще бъде отбелязан в гр. Гоце Делчев денят на Съединението. По повод 133-та годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия, община Гоце Делчев реши да зарадва всички жители и гости на града с празничен концерт на благоевградския ансамбъл “Пирин”. Концертът ще бъде на открито, на площад “Македония” пред Дома на културата и ще започне от 18:00 часа. Стотици хора се очаква да присъстват на събитието в Гоце Делчев, с което ще се отбележи една от най-важните дати в българската история.

Това е първият от поредица концерти, които ще се състоят в гр. Гоце Делчев през месец септември. От 17 септември започва традиционния есенен панаир, който ще продължи до 24 септември и всяка вечер ще има музикална програма с участието на различни известни изпълнители. ВИЖ ПРОГРАМАТА НА ПАНАИРА ТУК http://hronika-bg.com/23335-2

Кулминацията ще бъде на 22 септември, когато по повод Деня на независимостта на България, празничен концерт ще изнесе Държавния ансамбъл за народни песни и танци на Македония “Танец”. Концертът ще се състои на 22 септември от 18.00 часа на площад “Македония”. 

Коментирайте