Лятото е време не само за почивка. За някои то е най-усилното време. Ако сте безработни или наети и имате идея за собствен бизнес, можете да посетите информационен и мотивационен ден на 25.07.18 от 14 ч. в залата на партера в община Гоце Делчев. Ще научите какво ще включва практическото обучение по предприемачество, индивидуалния подход към идеята на всеки участник и консултирането за разработване на бизнес план и бизнес проект, подкрепата и конкретни стъпки за стартиране на бизнес, възможностите за финансиране на бизнес идеята като например отворената програма за кандидатстване за безвъзмездно финансиране до 80% „Насърчаването на предприемачеството“ на Оперативна Програма Иновации и конкурентоспособност.

Търсят се мотивирани участници: безработни лица, неактивни или работещи, в т.ч. младежи до 29 г (50%), жени, хора с увреждания, хора в активна трудова възраст, заети, но с желание да започнат свой бизнес или да се подготвят да управляват бизнес.

Обучението и консултирането за включените участници е безплатно, разходите се покриват в рамките на бюджета от проект „Комплексна подкрепа за успешeн бизнес старт в Югозападна България“ по програма Развитие на човешките ресурси 2014-2020 на Бизнес инкубатор –Гоце Делчев, Център за подпомагане на предприемачеството в партньорство със Сдружението на Югозападните общини.

За да заявите участие : тел.: 0751 60404 или 0884787373, e-mail: bi_gd@abv.bg .

Повече информация http://www.bi-gd.org/site/bg/novini/124-e

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *