Свободно е работно място за медицинска сестра или фелдшер по проект „Нови възможности за грижа“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 -2020 в с. Гърмен.

Във връзка с изпълнение на дейностите по проекта, Община Гърмен допуска кандидатстване, подбор и наемане на медицински специалисти за осигуряване на достъп до здравни услуги на потребители на услугата „Личен асистент”. По този повод администрацията в Гърмен обяви прием на заявления за длъжността, за която могат да кандидатстват специалисти с професионална квалификация, както и такива в пенсионна възраст. За свободната позиция по проекта се допуска да кандидатстват и трудово заети лица: наети или самонаети, които могат да извършват допълнителен почасов труд.

OBA GYRMEN

Осигуряването на здравни услуги на потребителите на социалната услуга „Личен асистент“ ще бъде в периода от 01.02.2016 г. до 29.02.2016 г.

Документите за кандидатстване се приемат в стая №15, етаж 3, в община Гърмен, ул. „Първа“ № 35 от 25.01. 2016 г. до 29.01.2016 г. включително.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *