angel iusev 1

Бившият вратар на „Пирин” (Гоце Делчев) Ангел Юсев ще играе през пролетта за „Ботев” (Враца). Новината бе подкрепена и с внасянето на картотеката на неврокопчанина в БФС заедно с още 11 нови в тима. Футболистът от Гоце Делчев за последно се подвизаваше в „Оборище” (Панагюрище), където премина през лятото, не без помощта на бившия си треньор Костадин Ангелов, който го искаше в състава като алтернатива на юношата на „Локомотив” (Пловдив) Венцислав Христов. Бившият футболист на зелено-белите игра в доста от мачовете на отбора през първия полусезон, включително и срещу родния си „Пирин” (Гоце Делчев), демонстрирайки добра форма. След напускането на Лаптопа от възрожденския град, от там си тръгна и Ангел Юсев, което бе изненада за феновете на първия в югозападната „В” група, както и напускането на самия наставник.
Така неврокопчанинът се озова във Враца, където игра във всички 7 контроли на отбора през зимната подготовка под ръководството на легендата на ЦСКА Адалберт Зафиров. Там той се понрави с играта си, но от клубната управа изчакаха до последно, за да обявят привличането му в клуба.
Там стражът ще играе заедно с още двама бивши свои съотборници – Григор Георгиев и Илиян Марчев. Първият бе част от селекцията, с която неврокопчани спечелиха промоцията в „А” група, но само 6 месеца по-късно напусна и заигра за „Гигант” (Съединение). Там за последно се подвизаваше и Марчев, който преди това пък бе освободен от тима на гоцеделчевци през втората година в „А” група.
Те са част от новата селекция на врачани, с която ще търсят спасяване на професионалния си статут след масовото напускане на състезатели, които останаха лоялни към бившия си наставник Виторио Павлов, който не криеше недоволството си от начина на управление на отбора. В знак на протест срещу уволняването те вкупом подадоха молби за разтрогване на договорите си, позоваха се на неполучени възнаграждения, след като изтърпяха всякакви лишения, но запазиха спокойствие именно заради бившия си наставник, който изигра ролята си на буфер между футболисти и управа.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *