Досегашните евродепутати Андрей Новаков, Асим Адемов и Мария Габриел са новите номинации на Общинската организация на ГЕРБ-Гоце Делчев. Кандидати за членове на Европейския парламент бяха определени на събрание, открито от общинският ръководител Никола Джингаров. Водещ на събранието бе адвокат Костадинка Богданова.
„Добрите резултати, победата на евровота са важни, за да гарантираме, че стабилното управление на страната ще продължи. Евроизборите ще бъдат тест за всяка една общинска организация и генерална репетиция за местните избори през октомври 2019 година. Само преди две години над един милион българи подредиха ПП ГЕРБ на първо място и дадоха своя кредит на доверие“, каза председателят Никола Джингаров. 

Организацията на ПП ГЕРБ в Сатовча прибави към номинациите на тримата досегашни депутати и кандидатурата на бизнесмена от с. Кочан Стефан Моллов.

 

By hronika

One thought on “Андрей Новаков, Асим Адемов, Мария Габриел и Стефан Моллов са новите кандидати за Европарламента от Гоцеделчевско”
  1. Как все едни и същи боклуци бе Асим Адем в хората не го броят вие депутат ни го правите ..бива ли тва турчиле да се излага и да си играе с човешки съдби..кой му дава тази власт..вън на този боклук от парламента вън от герб вън от България..отивай при дъщеря си в Турция боклук под моста ти е мястото да събираш отпадаци и с тях да се храниш!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *