Георги, бащата на 17-годишния футболист на ЦСКА Павел Головодов, е починал, съобщи официалният сайт на клуба. Бащата на надеждата на червените, беше в кома от няколко седмици. Повече от година Георги прекара в битка с рака и с надежда да бъде опора на двамата си синове, след като през 2014 г. семейството загуби майката на момчетата и съпруга на Георги. 638-397-pavel-golovodov-cska
Над 16 хиляди лева събраха приятелите на двете момчета в Гоце Делчев, при благотворителна акция за лечението на болния баща, в която се включиха много хора. За да се финансира лечението му полицая се включиха с дарения и отборите „Левски“, „Лудогорец“, „Литекс“, БФС. Павел е освободен от лагера на тима в Александруполис, за да се прибере при близките си за погребението.
„За съжаление след дълга битка с коварна болест, неговият баща – Георги Головодов ни напусна. Павка, бъди силен, ние сме с теб!“, пише сайтът на „червените“.

Вестник Хроника изказва съболезнования на Павел и Даниел и на близките на семейството, които остава да се грижат за двете момчета!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *