406000

 

БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ НА ЧАСТНИТЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ съвместно с Бизнес Информационен и Консултантски Център – Сандански организиратобучителен курс на тема: НОВОСТИ В НОРМАТИВНАТА УРЕДБА ПО ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД. ОТГОВОРНОСТИ НА РАБОТОДАТЕЛЯ.

Лектор в обучението ще бъде старши научен сътрудник Георги Илиев, като участието в курса е безплатно. То ще се проведе в Конферентна зала на хотел „Неврокоп” на 27 септември /петък/ 2013 г., 13:00 ч.

Участниците ще получат сертификат и материали за НОРМАТИВНАТА УРЕДБА ПО ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД

ЗАКОНЪТ за здравословни и безопасни условия на труд се прилага във всички предприятия и места, където се осъществява трудова дейност или се провежда обучение, независимо от формата на организация, вида на собственост и основанието, на което се извършва работата или обучението, доколкото в друг закон или в международен договор, по който страна е Република България, не е предвидено друго.

Съгласно този закон персоналът отговорен за тази дейност трябва да бъде обучаван всяка година и съответно да притежава сертификат за участие в такова специализирано обучение.

Попълнената регистрационна бланка се изпраща на е-мейл: Регистрация за участие може да направите и на телефон 0746 3 05 49.

Краен срок за регистрация – 24.09.2013 г., 16:00 часа, като попълнена регистрационна бланка  можете да изпратите  на е-мейл: office@bicc-sandanski.org  или факс: 0746/32403. Допълнителна информация на телефон 0746 3 05 49.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *