Специалисти от столичната спешна университетска болница „Пирогов“ ще преглеждат деца в гр. Гоце Делчев. Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията Национална програма „Детско здраве – Пирогов“.

На 7 декември 2019 г. , събота, в часовия интервал 9.00 – 15.00 часа, едни от най-добрите детски специалисти по УНГ, травматология, хирургия, урология, неврохирургия и офталмология ще извършат профилактичните прегледи в сградата на Медицински център І (бившата поликлиника).

Родителите на децата, които са с придружаващи заболявания е желателно да носят за прегледа всякакъв вид медицинска документация, с която разполагат. Кампанията се провежда вече 6 години. В рамките й пироговските лекари са прегледали над 17 000 деца от България. От 2018 година тази кампания се провежда под патронажа на Комисията по здравеопазване към Народното събрание на Република България.


Желаещите да се възползват от възможността е необходимо предварително да се запишат на телефон: 0751 60135 в работни дни от 8:30 до 12:30 ч.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *