B. ROLMAN

Един от най-големите немски инвеститори в страната, и най-големият предприемач и инвеститор за района на Гоце Делчев – Бертрам Ролман, днес беше удостоен от посланика на Германия с „Федерален кръст за заслуги”. Това е най-голямото и престижно отличие в Германия. Наградата се връчва на германски граждани и чужденци за техните особени заслуги в областта на политиката, икономиката, културата, духовния живот и др.
Награждаването на Бертрам Ролман се състоя в посолството на Федерална Република Германия у нас. По поканата на Негово Превъзходителство Детлеф Лингеман – извънреден и пълномощен посланик на Германия у нас, кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, присъства на церемонията по удостояване с най-високата награда на Германия на почетния гражданин на град Гоце Делчев Бертрам Ролман.

Снимката е на wirtschaftsblatt-bg.co03-2011_34-2m от 01.03.2011 г. при откриване на една друга немска инвестиция в гр. Гоце Делчев. Бертрам Ролман, като председател на Немско – българската търговско промишлена палата (в средата), кметът Владимир Москов и г-жа Милена Драгийска – Денчева

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *