Богдан Боцев БСП – 2247, Георги Мишев БСП – 624, Никола Джингаров ГЕРБ – 1424, ДениславШенгов ГЕРБ – 1891, Ваня Кехайова ГЕРБ – 483, Костадин Харисков – 200. Това са преференциите на кандидатите за депутати от гр. Гоце Делчев. С реални шансове за втори мандат в Народното събрание Богдан Боцев, който с броя на преференциите си измести втория в листата на БСП Емил Колевичин. Очаква се официално разпределение на мандатите от ЦИК.

До неделя ЦИК трябва да обяви официално имената на депутатите от 45 -то Народно събрание.

В очакване на официалния резулат Богдан Боцев, който започва втори мандат като народен представител написа: „Скъпи приятели, искам да ви изкажа огромната си признателност за подкрепата! Благодаря на всеки, който е дал своя глас за мен, на всеки който ме е избрал да го представлявам в следващия Парламент!
Все още очакваме официалните резултати от ЦИК, както и разпределението на мандатите за областта. С получените 2247 лични преференции се нареждам на първо място в листата на БСП, което е голяма отговорност и признание за мен, защото ако има втори мандат за партията в Благоевградска област, аз ще бъда избран да ви представлявам, заедно с водача на листата и мой голям приятел проф. Георги Михайлов.
Благодаря!“

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *