Кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев се срещна днес с хора с увреждания от гр. Гоце Делчев.

„Г-н Боцев е единственият кандидат, който потърси среща с нас –  хората с увреждания. До сега по време на кампанията, нито една друга партия и нито един друг кандидат не потърси такава среща. Благодарим Ви за оказаното уважение от Ваша страна г-н Боцев“, с тези думи се обърна в началото на срещата председателят на клуба на инвалида в Гоце Делчев Росица Трендафилова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тя подчерта, че в досегашната работа на Богдан Боцев като заместник – кмет на община Гоце Делчев, той винаги е помагал на хората в неравностойно положение и е проявявал внимание и уважение към тях.

„Държавата ни е длъжник на хората в неравностойно положение, на хората с увреждания. Те не трябва да бъдат забравяни, а нуждите им не бива да бъдат игнорирани“, каза Богдан Боцев и подчерта, че трябва да се започне от това да направим средата достъпна за тях така, както е в останалите европейски страни.

Пред присъстващите на срещата кандидатът на „БСП за България“ Богдан Боцев разясни основните приоритети в социалната сфера, заложени в управленската програма на левицата. На свой ред присъстващите признаха, че БСП е единствената социална партия, за която хората са най-важни и затова разчитат на промяна, която да се случи на предстоящите избори. „Ще подкрепим „БСП за България“ с номер 10 в бюлетината и нашият кандидат Богдан Боцев с преференция 3, защото вярваме, че това е най-правилният избор“, категорични бяха присъстващите.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *