Борислав Пръков е номинацията за кмет на Гоце Делчев, след провелото се снощи събрание на ПП ГЕРБ. Кандидатурата на младия бизнесмен и досегашен общински съветник е единствена, след като директорът на НПГ „Димитър Талев“ Мария Георгиева, предложена от колегата си Ангел Живков, директор на ПГ по МСС „Пейо Яворов“, си е направила отвод.

Съветническата листа за новия мандат на ГЕРБ в общинския съвет е от 24 души. В нея липсват имената на двамата бивши депутати Георги Андонов и Димитър Гамишев. Досегашните общински съветници Костадинка Богданова, Ангел Тунчев, Никола Джингаров, Борислав Пръков и Димитър Попов са номинирани за следващ мандат от съпартийците си. Мария Георгиева, Ангел Живков, Лазар Тюлев, Васка Ячкова, Михаил Ковачев, Рожен Рушидов, Богдан Кокудев са новите имена в кандидатската листа. Кметът на село Борово Георги Найденов също е в списъка с кандидат съветници, като кандидатурата му ще бъде и за следващ кметски мандат. Свой кандидат ще имат от ПП ГЕРБ и за кмет на село Мосомище – служителката в Социално подпомагане Мария Кирова, която също е включена и в кандидатската листа за съветници.

В листата на кандидатите за съветници на ПП ГЕРБ са също Галя Франгова, Георги Джойкев, Димитър Тюхков,  Кръстю Ласков, Ангел Кардашев, Мария Аратлъкова, Георги Мардов, Димитър Тропчев Димитър Донков.  

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *