Borovo1 Borovo2 Borovo3

Жителите на село Борово поискаха помощ от кандидата за кмет Владимир Москов във връзка с честото спиране на тока. ЧЕЗ захранва селото с електричество не от близката подстанция, а чак от с. Обидим. Често се случват аварии и селото потъва в мрак. Владимир Москов се ангажира да съдейства в решаването на този проблем.

Те благодариха на кмета и екипа му за благоустроения площад и ремонтирания път за Долно Борово, за новия водопровод и асфалтираните улици, за осигурените допълнителни средства за запазване на училището. На срещата бяха представени кандидатът за кмет на селото Иван Караилиев и кандидатите за общински съветници. В програмата на Владимир Москов и неговия екип за следващите четири години се предвижда довършване асфалтирането на улици, изграждане на многофункционална спортна площадка, обновяване на стадиона и създаване на паркова зона над него.

За всичко това жителите на селото могат да разчитат на кандидата за кмет на село Борово Иван Караилиев. Той е дългогодишен кметски наместник в село Добротино, уважаван от своите съселяни и доказал уменията си.

ПОДКРЕПЕТЕ С № 9 ХОРАТА, КОИТО ЗНАЯТ ОТ КАКВО ИМАТЕ НУЖДА И МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *