Успешният кандидат за кмет и успешния му екип за следващите 4 години бяха представени снощи в Дома на културата в Гоце Делчев. Така БСП стартира своята кампания за местните избори, която, както уточни лидерът на партията Валери Сарандев, не е един предизборен месец на думи, срещи и обещания, а години работа с видими резултати. Завършихме един успешен мандат и започваме следващ – още по-добър, уверен е той и 29-те кандидати за общински съветници.

DSCN1707

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Четири успешни години, в условията на тежка финансова криза и политическа нестабилност, отчете кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов, в който независимо от трудностите, неговият екип постигна стабилност в общината и коренно промени облика на града и селата.
От 2011 до 2015 г., екипът на кмета Москов е успял да привлече допълнително за Гоце Делчев и селата повече от 48 милиона лв., чрез спечелени над 44 проекта.

 

Сред тях са този, за рехабилитация на 26 улици и Градския парк на стойност 8,5 млн.лв; 7,5 млн.лв за подмяна на водопровод и асфалтиране на улици в села под 2 хиляди жители; 6 млн.лв за парк Панорама, зелени площи и 25 улици; 5,5 млн.лв за ремонта на 2 гимназии, 2 основни училища и 1 детска градина. Сред другите знакови реализирани проекти в рамките на мандата е този за втората клетка на депото за твърди битови отпадъци на стойност 5,2 млн.лв; 3,9 млн.лв за ново високотехнологично оборудване за МБАЛ „Иван Скендеров“; 3,3 млн. лв за Спортна зала, която ще бъде открита до края на месец октомври.
Със съдействието на община Гоце Делчев, за периода 2011 – 2015 година са осигурени 100 000 лв. за ремонти и строежи на църкви, манастири, параклиси и джамии. От общинския бюджет са осигурени 10 000 лв. за новостроящата се църква „Рождество Христово” в Гоце Делчев, а в рамките на мандата само за нея са осигурени 37 000 лв.
„През този мандат продължихме политиката на прозрачност, като ръководството на община Гоце Делчев винаги е обърнато към хората и техните проблеми, а  ние сме една от малкото общини в страната, където е осигурен ежедневен и напълно свободен достъп на гражданите до кмета на общината, неговите заместници и всички служители на администрацията“, каза Владимир Москов.
„И през този мандат направихме всичко възможно да не изпуснем нито един лев, който би могъл да влезе в общината“, допълни още Москов.
Във всяко едно от населените места в общината са изпълнени повечето от ангажиментите, поети преди четири години – направена е реконструкция на ВиК мрежата, асфалтирани са улици, направено е благоустройство на зелени площи, изградени са детски площадки. В повечето от общинските обекти вече са въведени системи, използващи алтернативни източници на отопление с цел снижаване на разходите и повишаване на ефективността.

DSCN1770

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15,7 км е дължината на благоустроените улици в гр. Гоце Делчев, равносметката за тези четири години.

Той представи пред дошлите в залата социалисти, симпатизанти и представители на партии, които го подкрепят, своята програма за развитие на общината през следващите 4 години, ако гражданите отново му гласуват доверие. Програмата е отворена, като всеки имаDSCN1700DSCN1702DSCN1711DSCN1715DSCN1753DSCN1759DSCN1760 DSCN1683 DSCN1728 DSCN1741 DSCN1769 DSCN1774 DSCN1780 възможност да попълни анкетна карта, с предложения какво би искал да се промени в града и селата.
БСП представи и кандидатите за кметове на селата Борово и Баничан Ангел Караилиев и Иван Каръков, като обяви и подкрепата си за независимия кандидат за кмет на Мосомище Тодор Либяховски.

В листата на БСП е и представителят на партия Алтернатива за българско възраждане – популярния хореограф Петър Москов от школата на Николина Чакърдъкова.

 

ЛИСТАТА НА БСП включва:
1. Владимир Кръстев Москов
2. Димитър Костадинов

Балтаджиев
3.Петър Ангелов Янев
4.Димитър Кръстев Бояджиев
5.Магдалена Георгиева Пиринска
6.Богдан Емилов Боцев
7.Иван Тодоров Геров
8.Димитър Маринов Шагов
9.Мария Иванова Радойкова
10.Димитър Илиев Димитров
11.Райна Иванова Механджиева
12.Ангел Георгиев Башов
13.Гергана Димитрова Орманлиева
14.Георги Петров Чолаков
15.Ангел Николов Поюков
16.Елена Стоянова Сеизова
17.Кенан Рамизов Тюмбелекчиев
18.Стойчо Георгиев Джибов
19.Марияна Каменова Мустакли
20.Георги Иванов Мишев
21.Ирена Руменова Пиринска
22.Румен Кирилов Джинев
24.Гергана Димитрова Стоева
25.Румен Иванов Чифлигаров
26.Росица Миленова Трендафилова
27.Илиана Валериева Кръстева
28.Тодор Стефанов Иванов
29.Петър Захариев Москов

 

С компетентен, резултатен, неопетнен и открит към гражданите кандидат за кмет, БСП тръгва в кампанията и със силна листа с много млади, работливи и професионално подготвени кандидати за общински съветници. Сплотен екип. който  ще продължи да променя и развива града и общината.

 

ПРОДАВАНЕТО И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *