На 27 септември 2016 г. в гр. Банско Enterprise Europe Network – центърът в Русия към Руската Агенция за малки и средни предприятия със съдействието на Enterprise Europe Network – център Сандански към Бизнес Информационен и Консултантски Център, гр. Сандански организират бизнес форум на тема „ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ В БЪЛГАРИЯ И ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ МЕЖДУ ФИРМИ ОТ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ“.

Чрез събитието ще бъде предоставена възможност за създаване на дългосрочни бизнес контакти между фирми от България и Русия. Ще бъдат представени реални интереси за инвестиции в България от страна на български и руски фирми.

Присъствието на руските фирми ще бъде определено на базата на заявения интерес от страна на българските фирми, съобщиха за ХРОНИКА от офиса на Сдружението на предприемачите в регион Гоце Делчев.

Поканата за участие е към фирмите от област Благоевград и област Кюстендил, които:

  • търсят бизнес партньори от Русия с цел създаване на дългосрочно бизнес сътрудничество
  • търсят инвеститори с цел създаване на съвместно предприятие, съвместно стартиране и управление на нов инвестиционен проект или продажба на готови инвестиционни бизнес проекти.

Как дlogo_aeа участвате?

Необходимо е да попълните регистрационна форма за заявяване на интерес за участие, която можем да Ви предоставим при поискване на имейл office@aegdr.org.

От там ще се свържат с Вас, за да уточните очакванията си от срещите.

Краен срок за заявяване на интерес за участие: 31 август 2016 г.

Не се заплаща такса за участие, уточниха организаторите.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *