Във връзка със започване на работа по смяна на уличния водопровод, от «ВиК» Гоце Делчев уведомяват, че от 23 февруари 2015 г. /понеделник/, ще бъде затворено движението по улица «Струга» в участъка от ул. «Мидия» до ул. «Бабуна», а във времето от 8.00 до 18.00 часа на същата улица ще бъде нарушено и водоподаването.

Заради старта на дейностите в рамките на проекта, по тези три улици е възможно да има затруднения в движението на моторни превозни средства. Възможно е да има и нарушено водоподаване, катzatworen_pyt14191312131123112111112_(1)221о от «ВиК» Гоце Делчев ще предоставят предварителна информация относно планираното спиране на водата в този район на града.

От понеделник се възобновява работата по улиците, заложени в проекта «Зелена и достъпна среда на гр. Гоце Делчев. В част от допълнителните обекти, включени в проекта, ще бъде подменен водопровода и ще се благоустроят и преасфалтират части от улиците улиците «Струга», «Страцин», «Стражин», «Мидия», «Бабуна», «Лозенград» и «Завоя на Черна». 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *