Община Гоце Делчев подготвя богата музикална програма за Традиционния есенен панаир, който ще се проведе от 11 до 17 септември 2017 г. 
Всяка вечер са предвидени концерти с участието на местни и гост-изпълнители, като тази година освен от България, ще гостуват обичани певци от Гърция, Македония и Сърбия. 
Панаирът отново ще бъде разположен в района на бившата казарма в град Гоце Делчев, като е осигурен и удобен паркинг.

Освен богатата музикална програма, жителите и гостите на града ще могат да се забавляват на различните люлки и атракциони, да опитат вкусотии, предлагани на скарите, или пък да си закупят нещо от десетките сергии. Интересът към Традиционния есенен панаир в Гоце Делчев винаги е голям, като тази година също се очаква голяма посещаемост.

Звезда на тазгодишния панаир ще е сръбската изпълнителка Весна Змиянац. В концертната програма като гост изпълнители са включени още фолк певицата Мария, оркестър „Ребетико“ от Драма, Радостина Паньова, Галин, Йордан Митев и Бенд от Македония.

 

By hronika

3 thoughts on “Весна Змиянац, български, македонски и гръцки звезди пристигат за панаира в Гоце Делчев”
  1. Защо не преместите панаира някъде извън населено място омръзна ми този панаир.По принцип панаира се прави извън населено място помислете че не всеки е длъжен да слуша музиката от лудницата и да ни окупират улиците и входове до къщите ни

  2. Ужассссс ,преместете го на друго място просто е нетърпимо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *