Заедно с дъвките XYLITOL, в Гоце Делчев вече се предлагат и бонбоните ANYTIME. Тези бонбони съдържат Ксилитол от финландска бяла бреза – без захар, без аспартам! Това са вкусни бонбони, подходящи за цялото семейство.

Твърдите бонбони Lotte Anytime притежават естествен освежаващ вкус на мляко и мента. Бонбоните не съдържат захар и аспартам, които са заменени с подсладители, сред които и 21% ксилитол. Защо ксилитол? Ксилитолът се различава от другите видове натурална захар, защото съдържа само пет въглеродни атома в молекулярната си структура. За сравнение „обикновената” захар съдържа шест. Ксилитолът подобрява работата на мозъка, концентрацията и засилва паметта, разбужда и освежава. Ксилитолът потиска апетита и желанието за сладко, намалява усещането за глад и ускорява обмяната на веществата, намалява стреса и успокоява нервите. Подобрява също така и храносмилането.

Препоръчителният прием е до 3 бонбона дневно. Прекомерната употреба може да има слабителен ефект. Така както и дъвките Lotte Xylitol, бонбоните Lotte Anytime вече могат да бъдат намерени на няколко места и в град Гоце Делчев и района. Това са магазините Стоджа, Фреш маркет, бензиностанциите Еко и Шел, както и в магазин Деро на Профилакториума в с. Огняново, срещу вила Рай.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *