Неврокоп е знаково място за ВМРО, не ни е безразлично неговото развитие, затова потърсихме оптимален, добър и печеливш вариант от екип съветници, и дай Боже, жителите на града да имат и кмет, издигнат от ВМРО и БГ ПАТРИОТ. С този аргумент депутатът от Патриотичен фронт Атанас Стоянов от гр. Сандански представи кандидата за кмет на Гоце Делчев Илия Шербетов – млад, надежден, израснал в Неврокоп, с необходимия административен и професионален капацитет.

„Ще хвърлим камък в политическото блато в Гоце Делчев, като целта ни е да стигнем до балотаж и тогава хората ще го изберат“ – разкри той стратегията за предстоящите местни избори, като се ангажира с конкретна и лоялна кампания, позитивна, ясна и точна политика, основана на реални идеи. „Ще спечелим доверието на хората, защото не само, че знаем какви са проблемите, но и как те да бъдат решени“ – добави депутатът.

„Ние, младите хора искаме промяна в нашия град, за да можем да работим тук!“ – категорична бе и младата лидерка на ВМРО в Гоце Делчев Кристина Попова.
„Лесно е да бъдеш патриот в големия град, с добра заплата и сигурно работно място. Ние подкрепяме г-н Шербетов – успял млад човек, който се връща в родния си град, защото го обича, иска да работи за неговото развитие и знае как“ – на свой ред каза секретарят на БГ ПАТРИОТ Георги Балчев.

DSCN1111
„Участието ми в тези избори не е самоцел, а сериозно обмислено решение. Убеден съм, че заедно с моите приятели и съмишленици имаме потенциала да привлечем нашите съграждани и да направим много за нашия град. Искам да се посветя на тази кауза като използвам и дългогодишния си опит и контакти в банковата и инвестиционната сфера. Дотук е направено доста за Гоце Делчев, но не е достатъчно. Дойде моментът младото поколение много по-активно да се включи в управлението на общината. С моя екип сме готови с конкретни идеи и стъпки, с които да дадем алтернатива на младите хора, за да останат в родния град. Един от конкретните проекти, върху които вече работя на най-високо дипломатическо ниво с Индия и Гърция, е създаването на Аграрен университет в Гоце Делчев. Така тук ще бъдат привлечени млади хора от цяла България и от съседните страни“ – разкри една от своите конкретни идеи кандидатът за кмет Илия Шербетов, като се ангажира да я реализира какъвто и да е резултатът от изборите. „В името на интересите на гоцеделчевци ние трябва да се обединим, да работим за тези и с тези хора, които направиха нелекия избор да останат и да се развиват в България, в родния град“ – така Илия Шербетов вижда своята цел в предстоящите местни избори и в следващите четири години.

DSCN1106
На срещата беше представен и кандидатът на ВМРО за кмет на село Мосомище Васил Ламбрев, а до седмица ще бъдат обявени и кандидатите за общински съветници в Гоце Делчев.

DSCN1107

By hronika

One thought on “ВМРО представи кандидат, който ще обърка плановете на другите партии в Гоце Делчев”
  1. Този първо да вземе и да върне парите на хората които е завлякъл. После да хване да си покаже дипломата за висше образование дето лъже, че има, а даже не завърши. После да каже какво работеше за Киро „Японеца“. Абе, тежко и горко на Гоце Делчев с такъв кандидат кмет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *