„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява жителите на град Гоце Делчев, че във връзка с ремонт на уличен водопровод по улици „Потока“ и „Тодор Александров“ в гр. Гоце Делчев от 20.11.2023 г. (понеделник) до 08.12.2023 г. (петък) от 9,00 ч. до 17,00 ч., ще бъде нарушено или спряно водоподаването в гр. Гоце Делчев на следните улици: ул.”Драма”, ул. „Иван Асен II“, ул. „Неофит Бозвели“, ул. „Христо Матов“, ул. „Екзарх Антим I“, ул. „Драгоман“, ул. „Потока“, ул. „Тодор Александров”, ул. „Дунав”, ж.к. „Юг” и ж.к. „Дунав“.
За улесняване на работния процес е необходимо живущите и работещите в този район да преместят личните си МПС.
От ВИК препоръчват на всички потребители в района да се запасяват ежедневно с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди и се извиняват за причиненото неудобство!
Ремонтът на водопроводната мрежа е част от интегрирания план за градско възстановяване и развитие на община Гоце Делчев. Изпълнението на обекта ще се извърши от външна фирма, уточняват от ВИК.

За точните улици и дати кога ще спира водата, можете да следите съобщенията в сайта на ВИК – Благоевградhttp://vikblg.com/

За периода от 28.11.2023 г. (вторник) и 29.11.2023 г. (сряда) от 08.00 часа до 17.00 часа ще бъде нарушено водоподаването на следните улици:
ул.“Екзарх Йосиф“, ул. „Братя Миладинови“, ул. „Гранична“, ул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Драгоман“ гр.Гоце Делчев.
За участък от ул. „Драгоман“ водоподаването ще бъде преустановено до завършване на ремонтните дейности.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *