BLAGOTVORITELEN KONCERT

На 11, 12 и 14 декември предстоят три коледни инициативи в Гоце Делчев, вероятно има и други.
Утре родители и учители от групичката „Бон Бон” в детска градина „Джани Родари” ще проведат благотворителен търг по инициатива на детската учителка Мария Близнакова. Майките на малчуганите са приготвили домашни ястия и сладкиши, които ще бъдат разпродадени на търг в помощ на Виктор, който е в инвалидна количка. Сестричката му посещава детското заведение и всички са решили да помогнат на семейството.
В петък младежите от БСП организират благотворителен коледен концерт в Дома на културата с всички звезди от Гоце Делчев и THE GAME в полза на деца с тежки заболявания.
В неделя от 14.00 на стадиона е благотворителния мач, в подкрепа на детско юношеския футбол. Ще се играе демонстративен мач между сборен отбор на запалянковците и юношите на „Пирин” (Гоце Делчев) с цена на билета 2 лева.  В кампанията се включва и другият неврокопски клуб Неврокоп. Негова детска формация ще играе демонстративен мач същия ден, но от 12.00 ч. срещу връстниците си от „Пирин“ (Гоце Делчев) като част от набраните средства ще бъдат дадени и за школата, водена от бившия играч на гоцеделчевци Андон Калайджиев.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.