Като домакин на мача в неделя, 13934„Пирин“ Гоце Делчев победи с 3:0 отбора на „Свобода“ Пещера. Момчетата на Анатоли Тонов победиха с гол на Георги Самокишев и две попадения на Борислав Хазуров. 

Преди мача кметът на Гоце Делчев Владимир Москов призова:

Гоце Делчев е град с повече от 100-годишни традиции във футбола. Този спорт в нашия град винаги е бил на почит, има много страстни любители и дълги години е зареждал с позитивна енергия местното население. Футболът в Гоце Делчев е дал на България много футболисти като Георги Василев /Гочо/, Димчо Беляков, Ясен Петров, Георги Марков, Димитър Макриев, Костадин Хазуров, Даниел Златков, Илко и Димитър Пиргови, Костадин Башов и други, които с гордост са носили фланелката на националния отбор.
Ръководството на община Гоце Делчев изразява своята подкрепа към новия спонсор на футболния клуб. Оценяваме факта, че с идването на нашия съгражданин Иван Арнаудов, във ФК „Пирин“ започва да се работи професионално и със стремеж за развитие и перспектива. Затова искрено вярваме, че футболната слава на гр. Гоце Делчев ще се върне, а детско-юношеската школа ще се възроди.
Навлязохме в много специален сезон за ФК “Пирин”, в който нашият любим клуб поема по нов път с амбиция за връщане в професионалния футбол на България. Прави се всичко възможно в отбора да играят класни местни футболисти, както и по-млади играчи с голям потенциал.
Призоваваме цялата общественост в община Гоце Делчев и района и всички любители на футбола, да се обединим и да подкрепим нашия любим отбор в пътя, по който е поел! Искрено се надяваме, че „Пирин“ отново ще се върне там, където му е мястото – в професионалния футбол на България. Затова, нека всички заедно подкрепим отбора, като присъстваме на мачовете на стадиона.
САМО „ПИРИН“!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You missed