Историята не бива да бъде забравяна или преиначавана от политиците, убедени са неврокопските социалисти и затова избраха точно Девети септември за старт на своята предизборна кампания. За 70 годишнината от паметните дни, в които България се освобождава от фашизма, припомни в доклада си лидерът на БСП в Гоце Делчев Валери Сарандев. Социалистите, въпреки трудностите, продължават своята битка за това хората да имат работа и достойно заплащане на труда си, всяко дете да получи добро образование, младите да градят своя живот в България, а възрастните да имат спокойни старини.
Да почетат паметта на загиналите пред братската могила дойдоха да положат цвете много жители, членове и симпатизанти на БСП от четирите общини в района, заедно с местните кандидати за депутати Богдан Боцев, Магдалена Пиринска, Димитър Балтаджиев и кмета – социалист с най-много мандати Владимир Москов. На паметната церемония присъства лично водачът на листата за Благоевградски избирателен район Кристиян Вигенин. По-късно всички кандидати от листата на коалиция „БСП лява България” бяха представени на среща с актива, членове и симпатизанти на БСП. Част от средствата, предвидени за откриване на предизборната кампания социалистите дариха на жителите на Мизия, пострадали при наводненията.

Picture 078Picture 084Picture 117Picture 098

By hronika

2 thoughts on “Въпреки трудностите, социалистите продължават своята битка за по-добър живот на хората”
  1. паметните дни, в които България се освобождава от фашизма ..че това са най-черните дати в българската история. На тази дата БЪЛГАРИЯ загуби свободата си, а ние Българите бяхме мачкани, и живеехме в безправие! Няма да забравим, няма да простим!

  2. паметните дни, в които България се освобождава от фашизма ..че това са най-черните дати в българската история. На тази дата БЪЛГАРИЯ загуби свободата си, а ние Българите бяхме мачкани, и живеехме в безправие! Няма да забравим, няма да простим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *