В Трето оsedmica-na-bastataсновно училище в гр. Гоце Делчев е традиция през втората седмица на месец ноември да отбелязват „Седмицата на бащата“. Тази година за мото са избрали „Баща на място“, в чест на най-важното място, което може да заема всеки мъж – до сърцето на децата си и рамо до рамо с партньора си.

„През Седмицата на бащата татковците и другите значими за децата мъже могат да открият още повече възможности за щастливи мигове с децата и семействата си, с другите бащи и с приятелите на децата си. Ще търсим мястото на бащите – къде всеки от нас е поставил своя баща, къде виждат себе си днешните татковци, и къде е мястото на бащите в българското общество днес“ – разказа психологът на училището Валентин Атанасов.

Във вторник децата ще се включат в рисувателна задача „Значимият човек до мен“ и инициатива „Един ден в обувките на татко“.  В училището ще бъде открит читателски кът за родители.  В седмицата са включени футболни срещи на отбори с бащи и деца, засаждане на фиданки и откриване на Детска гора, дискусия „Да бъдеш баща“ и семейно кино.

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *