Днес е Ден за борба с тормоза в училище. Нарича се още Ден на розовата фланелка. Този ден се отбелязва през тази година и в нашия град по инициатива на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Гоце Делчев. Всички 14 училища на територията на общината получиха специално подготвени за този ден тениски с надписи „Аз избирам доброто!” и „Доброта и Разбирателство”. Те получиха също тематични брошури със съвети за преодоляване на агресията, както и други полезни материали, с които да отбележат по своя преценка Деня за борба с тормоза в училище.

Под мотото „Тормозът спира дотук!“ в Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство „Пейо Яворов“ в Гоце Делчев ученици, учители и служители на училището стартираха подписка, с която декларираха своята съпричастност към борбата срещу училищния тормоз. В специалната алея на розите в двора учениците засадиха розови храсти. Децата от Първо ОУ пуснаха розови балони в небето и с телата си нарисуваха огромно сърце в училищния двор.
Снимките са от инициативите в Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и ПГ по МСС „Пейо Яворов“ в гр. Гоце Делчевmore_1_b more_2_b more_3_b more_4_b pyrvo 1 PYRVO SYRCE

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *