С настъпването на пролетта в град Гоце Делчев отново ще започне обучителен курс за родители на малки деца. „Работилници за родители” се организират по програмата на Уницеф „Да пораснем заедно”. Чрез този обучителен курс родителите от Гоце Делчев и региона отново ще имат шанс да подобрят своите родителски умения, да се запознаят със съвременни подходи и научни открития в сферата на ранното детство, да обменят опит и да споделят трудности и радостни моменти едни с други, да получат подкрепа и съвети. 
До момента отзивите за работилниците са изцяло положителни.
Над 150 родители от община Гоце Делчев са се включили в тези работилници от 2011-та година насам и всички споделят, че от работилниците има голяма полза. Сред тях най-голяма е групата на майките, но също така има татковци и дори съвременно мислещи баби.
Очаква се първата среща с новите участници да се проведе на 6. 04. 2019г. /събота/ от 13,00 ч. в залата на Община Гоце Делчев. Всяка от 14-те работилници продължава около 100 мин., провежда се веднъж седмично и включва интересни презентации, филми, дискусии и игри. Участието в работилниците е напълно безплатно и доброволно. Курсът се организира с подкрепата на Уницеф, община Гоце Делчев и Читалище „Просвета – 1865“.
Местата са ограничени до запълване на групата.
Желаещите могат да се обръщат за въпроси и записване на телефоните на двете водещи на работилниците – тел. 0877382227 /Ани Вълева – психолог/ и тел. 0899153307 /Нели Ангушева – психолог/.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *