Днес на проведения футболен мач между отборите на Пирин (ГД) и Ботев (Ихтиман) титулярите на клуба не излязоха на терена. ПричAndonov (2)ината – не са получавали заплати няколко месеца назад.
Малко факти – на родителите, чиито деца тренират в Детско-юношеската футболна школа, се налага да купуват екипировка за децата си. За условията, в които тренират децата, вече съм изказвал мнението си многократно.
Е, ако е вярно това, което казва г-н Благомир Томов, че в клуба всичко е наред, то защо се стигна дотам, че футболистите не са получавали заплати и отказват да излязат и да играят?
Какво се случва с гласувания от общината бюджет от 230 000 лв. за издръжка на клуба?
Всички тези факти, както и това, че отборът е в много незавидно положение – 12-то място, със 7 точки от 8 мача, ме кара да попитам: какво се случва в Пирин (ГД)?
Като бивш възпитаник на Детско-юношеската школа на отбора взимам присърце всичко, което става там. Настоящата ситуация ме провокира да взема под внимание финансовото състояние на Пирин (ГД).
Защо се стига дотам, че клубът има над 200 000 лв. задължения към НАП?
Как община Гоце Делчев контролира случващото се в отбора и защо допуска създалата се ситуация?
Докога община Гоце Делчев ще отчита дейност, докладвайки „отпускане на средства“, от което липсват реални резултати? Докога общината ще нехае за развитието на спорта в Гоце Делчев?
Срам ме е от управлението на Пирин (ГД). От състоянието, в което се намира знаковият за града футболен клуб. Това още веднъж доказва, че има нужда от промяна.
Никога няма да допусна това да се случва с Пирин (ГД), докато аз съм кмет. Клубът да се управлява от хора, които не знаят от коя страна се рита топката.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *