След зимния семинар с МГЕРБ в Сандански, председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе близо тричасова среща с общинското ръководство на ГЕРБ в Гоце Делчев, на която присъстваха общинските съветници и представители на съсловните организации.63a61a996edc23bdd1707a865dd5fa81 ab722ba5ab2cc457e4f31b360f326ae4

Бе направен анализ на ситуацията след изборите тук, които ГЕРБ загуби от досегашния кмет Владимир Москов. 

По време на срещата бе отчетено, че от 2007 г. до 2015 г. се наблюдава тревожна тенденция на спад на гласовете на ГЕРБ в Гоце Делчев, което е необичайно на фона на успешните за партията местни избори, проведени през октомври  2015 г., когато ГЕРБ има 129 кметове. 

„Трябва да отчетем грешките си. От нас зависи да провеждаме ежедневни срещи с хората. Въпреки че ГЕРБ няма кмет в Гоце Делчев,  общинските съветници и представителите на ГЕРБ тук са тези, които трябва да покажат силата на ГЕРБ, решавайки проблемите на хората“, каза Цветанов.

След загубата на изборите в Гоце Делчев, кандидатът за кмет на ГЕРБ в града – народният представител Георги Андонов, подаде оставка и на днешната среща активистите на партията избраха временно ръководство от трима членове.

Временното ръководство в състав: адвокат Костадинка Богданова, общинския съветник Димитър Гамишев и училищния директор Николай Джингаров, ще бъде представено за одобрение от Изпълнителна комисия на ГЕРБ.

Снимки: ПП ГЕРБ

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *