Тук е приятно, свежо и релаксиращо – ще доведа приятели за уикенда! Тук е модерно, чисто и красиво – можеш да поканиш бизнес партньори на среща! Тук е спокойно и зареждащо, ако имаш нужда от почивка! Тук е забавно и изкушаващо! Тук е страхотно! Това е най-луксозното място в региона! Вече пробвах винена вана, утре съм на тенис и солен релакс! Само тук намирам любимото ми розе за този сезон!

Това са само част от мненията и оценките на гостите на голямото откриване на напълно завършения комплекс Uva Nestum Wine & SPA, които снощи събра на изискано парти собственикът Иван Биларев. Лично да го поздрави за сериозната инвестиция в региона дойде заместник министърът на туризма Александър Манолев, който подчерта, че резултатът от 14 годишните усилия на Биларев и екипа му вдига рязко нивото на туризма и е предизвикателство за качеството на предлаганите услуги от всички хотели, ресторанти и други туристически обекти не само наоколо, а в страната. 

Нашият бизнес е гостоприемството и развитието на Uva Nestum Wine & SPA,  като целогодишна спа и винена дестинация, разкрива Цветелина Биларева, която е трето поколение, което се включва в семейния бизнес със стратегическо планиране, маркетинг, управление и осигуряване на персонално насочено качествено обслужване. Инвестицията в квалификация на 90-те души персонал и мотивацията им да работят точно тук е другата тайна на Uva Nestum Wine & SPA.

Нашият съгражданин Иван Биларев направи тази уникална инвестиция в родния си град, за което го поздравявам, каза кметът Владимир Москов. Изключително съм горд, че имаме такъв комплекс като Uva Nestum Wine & SPA на територията на община Гоце Делчев, защото съм убеден, че той поставя изцяло нови и по-високи критерии за качество, което ще се отрази благоприятно на туристическите услуги в целия Гоцеделчевски регион. А от това печелят най-много потребителите, добави той.

В хотела гостите могат да бъдат настанени в 24 стаи и 9 апартамента, с възможности за корпоративни събития и конференции. Той се явява завършващият етап на цялостния спортно-рекреационен комплекс  Uva Nestum, разположен на площ от 62 дка и предлагащ отлично съчетание на стилно обзавеждане и просторни паркови пространства, които се поддържат с автоматизирани системи за дъждуване и капково напояване.

Виното е в центъра на комплекса. Uva Nestum Wine & SPA разполага със 17 декара висококачествени лозови масиви, от които се произвежда първокласно Uva Nestum вино. То вече е удостоено с редица медали и награди от винени конкурси в България и на Балканите. За втора година виното бе отличено с медали на тазгодишния Балкански винен фестивал. Червеното вино Uva Nestum Рубин и Мерло, реколта 2013 г., получи сребърен медал, а Uva Nestum Rose 2015 e носител на бронзов медал.

На Балкански конкурс Uva Nestum Rose Syrah 2014 получи трофей в категория „Розе“. Първото бутилирано вино – Uva Nestum Рубин и Мерло, реколта 2009 г., печелят златен медал от конкурс – дегустация в Драма.

Сред гостите на партито снощи бяха неврокопчаните Илко Семерджиев, бивш министър на здравеопазването и д-р Атанас Кондурджиев със съпругите си, Мариана Добрева  – заместник-председател на УС на Българския съюз по балнеология и спа туризъм, известната журналистка и пиар специалист Цветелина Узунова, а също така Благой Рагин, председател на Българската хотелска и ресторантьорска асоциация бившия депутат Станимир Илчев със съпругата си – журналистката Светла Петрова, кинорежисьорът Радослав Спасов, архитектът на комплекса Лило Попов, който спечели именно с Uva Nestum Wine&SPA престижната награда „АРХИТЕКТОН“ на Съюза на архитектите в България. много представители на туристическия бизнес елит.13444576_10208200251758436_1669594435_n 13451252_10208200249678384_1106413032_n 13453981_10208200251358426_1445717503_n Заедно с кмета Владимир Москов на събитието бяха председателя на Общинския съвет Ангел Гераксиев, заместник кметовете Валери Сарандев и Саит Иброш, началникът на РУП – Гоце Делчев Ангел Зайков, кметът на Гърмен Минка Капитанова

Струнен квартет Destiny, Милена Славова, комиците Кръстьо Лафазанов и Христо Гърбов и светлинно шоу с пеещите фонтани в градината на комплекса забавляваха до късно през нощта публиката.

13431344Снимки от голямото откриване вижте на 

 

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.