Тук е приятно, свежо и релаксиращо – ще доведа приятели за уикенда! Тук е модерно, чисто и красиво – можеш да поканиш бизнес партньори на среща! Тук е спокойно и зареждащо, ако имаш нужда от почивка! Тук е забавно и изкушаващо! Тук е страхотно! Това е най-луксозното място в региона! Вече пробвах винена вана, утре съм на тенис и солен релакс! Само тук намирам любимото ми розе за този сезон!

Това са само част от мненията и оценките на гостите на голямото откриване на напълно завършения комплекс Uva Nestum Wine & SPA, които снощи събра на изискано парти собственикът Иван Биларев. Лично да го поздрави за сериозната инвестиция в региона дойде заместник министърът на туризма Александър Манолев, който подчерта, че резултатът от 14 годишните усилия на Биларев и екипа му вдига рязко нивото на туризма и е предизвикателство за качеството на предлаганите услуги от всички хотели, ресторанти и други туристически обекти не само наоколо, а в страната. 

Нашият бизнес е гостоприемството и развитието на Uva Nestum Wine & SPA,  като целогодишна спа и винена дестинация, разкрива Цветелина Биларева, която е трето поколение, което се включва в семейния бизнес със стратегическо планиране, маркетинг, управление и осигуряване на персонално насочено качествено обслужване. Инвестицията в квалификация на 90-те души персонал и мотивацията им да работят точно тук е другата тайна на Uva Nestum Wine & SPA.

Нашият съгражданин Иван Биларев направи тази уникална инвестиция в родния си град, за което го поздравявам, каза кметът Владимир Москов. Изключително съм горд, че имаме такъв комплекс като Uva Nestum Wine & SPA на територията на община Гоце Делчев, защото съм убеден, че той поставя изцяло нови и по-високи критерии за качество, което ще се отрази благоприятно на туристическите услуги в целия Гоцеделчевски регион. А от това печелят най-много потребителите, добави той.

В хотела гостите могат да бъдат настанени в 24 стаи и 9 апартамента, с възможности за корпоративни събития и конференции. Той се явява завършващият етап на цялостния спортно-рекреационен комплекс  Uva Nestum, разположен на площ от 62 дка и предлагащ отлично съчетание на стилно обзавеждане и просторни паркови пространства, които се поддържат с автоматизирани системи за дъждуване и капково напояване.

Виното е в центъра на комплекса. Uva Nestum Wine & SPA разполага със 17 декара висококачествени лозови масиви, от които се произвежда първокласно Uva Nestum вино. То вече е удостоено с редица медали и награди от винени конкурси в България и на Балканите. За втора година виното бе отличено с медали на тазгодишния Балкански винен фестивал. Червеното вино Uva Nestum Рубин и Мерло, реколта 2013 г., получи сребърен медал, а Uva Nestum Rose 2015 e носител на бронзов медал.

На Балкански конкурс Uva Nestum Rose Syrah 2014 получи трофей в категория „Розе“. Първото бутилирано вино – Uva Nestum Рубин и Мерло, реколта 2009 г., печелят златен медал от конкурс – дегустация в Драма.

Сред гостите на партито снощи бяха неврокопчаните Илко Семерджиев, бивш министър на здравеопазването и д-р Атанас Кондурджиев със съпругите си, Мариана Добрева  – заместник-председател на УС на Българския съюз по балнеология и спа туризъм, известната журналистка и пиар специалист Цветелина Узунова, а също така Благой Рагин, председател на Българската хотелска и ресторантьорска асоциация бившия депутат Станимир Илчев със съпругата си – журналистката Светла Петрова, кинорежисьорът Радослав Спасов, архитектът на комплекса Лило Попов, който спечели именно с Uva Nestum Wine&SPA престижната награда „АРХИТЕКТОН“ на Съюза на архитектите в България. много представители на туристическия бизнес елит.13444576_10208200251758436_1669594435_n 13451252_10208200249678384_1106413032_n 13453981_10208200251358426_1445717503_n Заедно с кмета Владимир Москов на събитието бяха председателя на Общинския съвет Ангел Гераксиев, заместник кметовете Валери Сарандев и Саит Иброш, началникът на РУП – Гоце Делчев Ангел Зайков, кметът на Гърмен Минка Капитанова

Струнен квартет Destiny, Милена Славова, комиците Кръстьо Лафазанов и Христо Гърбов и светлинно шоу с пеещите фонтани в градината на комплекса забавляваха до късно през нощта публиката.

13431344Снимки от голямото откриване вижте на 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *