Силна и много успешна кампания, огромна съпричасност, голяма активност от страна на жителите на селото. Днес Господинци показа че вече е обидинено и единно твърдо застанало зад една благородна кауза, това го показа и крайният резултат от благотворителни базар, с който жителите изпратиха свещения месец Рамазан, споделя кметът Ахмед Ходжов и доволен продължава.

Целта е постигната, новата джамия на Господинци ще има най- хубавия килим и не само за голямата зала, а и за женското отделение. Богатият базар бе изкупен на сто процента, средствата събрани от продажбите и в кутиите, които бяха поставени в залата са на обща стойност 11, 800лева. С дарението от наследниците на нена Невсе и дарените от благотворителни хора средства от региона за подпомагането на кампанията се събраха общо 22, 160лв.

Благодарим ви, дарители! Нека Аллах да оцени вашата благотворителност. Огромни благодарности към учителския колектив на училището в с. Баничан за изключително богатият щанд, с който подпомогнаха каузата, благодаря на групата младежи, които и днес бяха до мен и ми оказаха съдействие, благодаря на инициативните жени за подкрепата и съдействието.

Убеден съм, че всички жители от Господинци са доволни и щастливи, че са помогнали за една добра кауза и още по – щастливи ще посрещнат големия празник Рамазан Байрам.

Пожелавам весели и спокойни празници на всички, бъдете здрави и много щастливи! Една успешна кампания завърши, живот и здраве на другият Байрам Господинци ще направи последната си кампания и джамията ще отвори врати. АМИН.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *