„Гласувайте по съвест, иска ми се да виждам все повече и повече млади и можещи политици като Георги Андонов“, сподели певицата

Попзвездата Мария Илиева зарадва със невероятното си присъствие жители и гости на Гоце Делчев на концерта, организиран от кандидата за кмет на общината от ПП ГЕРБ – Георги Андонов.
На провелото се на 2 октовмри събитие бяха представени кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев. За да подкрепят Андонов в Гоце Делчев пристигнаха Даниела Савеклиева, народен представител от Благоевградски избирателен район, и Андрей Новаков, член на Европейския парламент.
„Няма да ви агитирам да гласувате за мен, както обичайно се прави на предизборен концерт. Но ще ви помоля да се запознаете с моята визия за това какво трябва да бъде бъдещето на община Гоце Делчев; как трябва да изглеждат градът и селата в общината. Ако вашата визия съвпада с моята, то тогава ще се радвам да ме подкрепите на 25 октомври“, заяви Георги Андонов, кандидат за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ.

Naidenov_Andonov_Saveklieva_Lambrev
За да запознаят жителите и гостите на общината с бъдещите проекти на Георги Андонов за общината, на площад „Гоце Делчев“ бяха поставени пана, изобразяващи настоящото състояние на знакови места в Гоце Делчев, както и бъдещата им визия, която екипът на кандидат-кмета си е поставил за цел да осъществи.
Андонов заяви още, че за разлика от опонентите си, както и за разлика от принципния начин на политическо говорене, кампанията, която той и ПП ГЕРБ предстои да водят, ще бъде изключително позитивна, а предизборната битка той приема да води само и единствено като битка на идеи и програми.

Andonov_Saveklieva Georgi Andonov 1  Maria Ilieva Andonov
„Време е да спрем да си губим времето“ – с мотото на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев се обърна към жителите на общината и Даниела Савеклиева, народен представител от ПП ГЕРБ. По думите й е повече от очевидно, че Гоце Делчев може да бъде една модерна, европейска община само с един млад, модерно мислищ и амбициозен кмет като Андонов.
„Разликата между младия, решителен, работещ кмет, какъвто ще бъде Георги, и този, който управлява 20 години, е, че когато дадеш работеща идея за промяна, той ще се ангажира да я осъществи тук и сега. Другият ще каже: „Някой ден“ и този „някой ден“ ще бъде неопределен във времето. Нямате време за губене“, каза и Андрей Новаков на жителите на Гоце Делчев.
Евелина Стойкова, една от младите надежди в листата за общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев се обърна към съгражданите си с думите, че желанието и е с екип от млади и амбициозни хора да се работи в посока на това Гоце Делчев да се променя с бързи темпове всяка минута, а не мудно – години наред. „Време е да разчупим стереорипите, че „младеж“ и „политика“ са две несъвместими понятия. Време е да започнем да живеем с мисълта, че ние сме хората, които имат отговорността да градят бъдещето не само на община Гоце Делчев, но и на цяла България“, обясни мотивацията си да се кандидатира за общински съветник Стойкова.
В изказванията си Мария Георгиева, кандидат за общински съветник в листата на ПП ГЕРБ от гражданска квота, обърна внимание на факта, че ПП ГЕРБ прави похвална крачка в посока на това да скъси огромната дистанция между граждани и политици. „Няма защо да отричаме, че я има – и в същото време е глупаво да сочим с пръст политиците и да ги обвиняваме за всичко – напротив, само и единствено с работа и активно участие можем да променим нещата, които не ни харесват“, заяви Георгиева.
„Виждали ли сте училището в Борово? Мислите ли, че е нормално през 2015 година децата да се топлят с печки на дърва? Смятате ли за нормално жителите на Борово да нямат спортна площадка, място за отдих“, попита Георги Найденов, кандидатът на ГЕРБ и досегашен кмет на с. Борово. „Отлагаме решаването на тези проблеми вече толкова много години. Крайно време е да спрем да си губим времето“, призова Найденов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Освен Мария Илиева, в концерта участие взеха и местни изпълнители – Денята и Бими, орк. Импулси и Крисия Ди.
След приключването на участието си, Мария Илиева благодари на жителите и гостите на Гоце Делчев за топлото посрещане и сподели, че е силно впечатлена от Георги Андонов и неговия екип. „Дано имаме повече такива млади и амбициозни политици“, заяви Илиева.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *