Петзвездният туристически комплекс събира на кортовете си любителите на аристократичния спорт в началото на юни

 

Хотелският комплекс Uva Nestum Wine & SPA и град Гоце Делчев стават домакини на тенис турнира Uva Nestum Open – Wt2018. От 1 до 3 юни 2018 г. кортовете на петзвездния комплекс ще бъдат притегателен център за любителите на тениса. Турнирът се организира в партньорство между Uva Nestum Wine & SPA и Weekend Tour.

 На 1 юни (петък) е официалната тренировка на състезателите, записали се за участие. На 2 юни (събота) са квалификационните групи за мъже и жени. А на 3 юни (неделя) са финалите при мъжете, жените и смесените двойки. За участие в тенис турнира се заплаща еднократна вноска в размер на 50 лв., а с нея участниците имат право да играят във всички формати (поединично и на смесени двойки).

Турнирът Uva Nestum Open – Wt2018 е идеална възможност за любителите на аристократичната игра да участват в съревнованието, без да липсват на семействата си. А в свободното време могат да се насладят на винени и спа терапии, предлагани в спа центъра на хотела. Или да се отдадат на кулинарни преживявания в ресторанта енотека на комплекса, който предлага богато разнообразие от кулинарни изкушения, приготвени от натурални продукти, отгледани в собственото стопанство или доверени ферми в региона. Могат да се насладят и на първокласните вина на бутиковата изба Uva Nestum, която произвежда вино само от собствени лозови масиви.

Луксозният комплекс e разположен на изключително живописно място край Гоце Делчев. Той се простира на площ от 62 дка в красивата долина на река Места и е сгушен сред четири величествени планини – Пирин, Родопи, Славянка и Боздаг. Uva Nestum Wine & SPA се разпростира на площ от 5000 кв. метра и разполага с 24 стаи и 9 апартамента с възможност за настаняване на до 100 гости. Обединява по елегантен начин модерните тенденции в туризма, оригинални дизайнерски решения, луксозно обзавеждане и световни новости в спа и релакс зоните с уникалната природа, историческите и археологически дадености на региона и уменията на местните винари. Северно от хотелската част се намира спа центърът, разположен на площ от около 2000 кв. м. Той включва 25-метров открит и 15-метров закрит плувен басейн, както и отделно обособено джакузи с гореща минерална вода.

 Желаещите да се възползват от преференциалните цени за настаняване, могат да го направят след попълване на онлайн формата за резервация и записване. За повече информация относно цени за настаняване и резервация, посетете: www.weekendtour.bg/uvanestumopen.html

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *