В редакцията на ХРОНИКА получихме писмо от гражданка, живееща в блок 4 Г в жк ЮГ, който в момента се санира. Ето какво се случва там.

Искам да споделя нещо, с което вчера се сблъсках. И до общината ще пиша. Живея в жк. Юг, където в момента се извършва саниране.

Вчера прибирайки се, заварвам работниците да слагат дюбели върху изолацията ми на стената. Самата изолацията е с дебелина 10 см., а поставения дюбел, който извадих с ръката си е с дължина 7 см. Работникът го слагаше с ръка, никакви бормашини и захващане за стената. След разгорещен спор извиках отговорника на обекта и бяха накарани да сложат 12 см дюбели, но това стана само на оставащата част от стената. Въпросът ми е има ли някой, който да следи процеса на самото изпълнение на санирането или пак ще се извършва некачествена работа. При втория ми разговор с ръководителя на строежа ми бе отговорено от негова страна, че имало гаранционен период и ако нещо стане, то ще се прави рекламация. Трябва ли да се стига до там.

Блокът, в който живея и в момента се санира, е в жк. Юг  № 4 Б

By hronika

2 thoughts on “Граждани се тревожат: Блок 4 Б в ЖК ЮГ в Гоце Делчев се санира през пръсти”
  1. Аз работих по съниране в чужбина и там идваше държавен надзор който проверяваше сяка една операция дали е наред.Друго което забелязвам е че не се лепи както трябва да бъде по закон рамково…

  2. Горките те. Елате да видите нашият блок, който също се саниране. Мажат се стълбища, а жиците видя. Без да са укрепени. Щяло да се прави в последствие, а то вече е боядисано. Стоим без звънци вече повече от месец. И още много, много нередности. Само да се вземат едни пари, а пък каквото стане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *