На връх Никулден, привилегията да включат първи празничните светлини на градската Коледна елха в Гоце Делчев бе дадена на 12 „б“ клас на Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ и в частност на отличника на класа Теодор Въжаров. Класът, с ръководител Димитър Самандов, се отличава със своя труд и успехи. Това е класът с най- много постижения, награди и призови места в своята професионална област.

Светлините на елхата запали ученикът Теодор Въжаров, който въпреки физическите си затруднения, е вдъхновение за всички. Той е отличен ученик, получил специалната награда за предприемачески дух и про-активно поведение в националното състезание по практически финанси и специалната награда в състезание по счетоводство, по повод международния ден на счетоводителя 10 ноември тази година.

Преди да блеснат празничните светлини на елхата на централния площад в Гоце Делчев пристигна и Дядо Коледа заедно със Снежанка и Снежния човек, а талантливите деца от всички детски градини, момичетата от вокалната група на Петър Карамфилов от читалище „Просвета“ и Танцова формация „Олимпея“, с ръководител Мариета Попадиина, създадоха атмосфера на очакване на коледно-новогодишните настроените празници. Тържеството завърши с ефектна заря, която изпълни с празнични светлини зимното небе над града.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *