DSCN5935-800x600
Болницата в Гоце Делчев има амбиции да разширява сферата на медицински услуги, които да предлага на пациентите си от района. Известният специалист по лицево-черепна хирургия, д-р Радослав Славчев, специализирал във Франция и Австрия, представи своя опит и в Гоце Делчев, по покана на управителя на болницата д-р Мария Радойкова. С апаратурата, хирурзите и анестезиолозите в местната болница, по думите на госта, тук могат да бъдат реализирани операции от областта на имплантологията, естетичната хирургия, както и случаи от нар. малка хирургия, без да се налага пациентите да пътуват до големите болници. Ако има интерес, д-р Славчев е готов да направи безплатни консултации с пациенти в Гоце Делчев през месец май.

Това е публикация от последния брой на „Хроника”, след която получихме въпроси за цената на тези нови за града ни услуги и как е възможно пациентите да се свържат с хирурга, който е правил презентацията. Трима водещи местни стоматолози пък изявиха съжаление, че никой не ги е уведомил и са пропуснали презентацията.

Д-р Славчев не пожела да сподели цените на операциите, свързани с корекция на носа, изглаждане на назолабиални гънки или бръчките, наречени „долината на сълзите”, но призна, че именно естетичната хирургия е неговата професионална страст. Лично главният редактор направи интервю с него, но заради претенциите да бъде предварително прегледано и чак тогава – публикувано, то няма да стигне до нашите читатели. Просто практика за подобна „цензура” в „Хроника” не съществува.

Бързо проучване на „Хроника” установи, че удоволствието да промениш формата на носа си например, върви от 3000 лева нагоре. Но както се казва, за всичко си има хора, а суетата изисква жертви, не само физически, но и финансови. Телефони за контакти с д-р Славчев може да потърсите в МБАЛ „Иван Скендеров”, защото хирургът д-р Иван Канелов е категорично против телефонът на специалиста да бъде публикуван. По думите му „хората в Гоце Делчев не лапали доматите с колците и знаели как да се свържат с него”. „Хроника” също разполага с телефона на д-р Славчев, но ние не се занимаваме с подобен бизнес и го оставяме на д-р Канелов.

By odb36

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *