65012 copy
Познавате ли Васо и Пасо? Двете прасета вестникари, които сладко си живеят в кочината съвсем наблизо. Започнахме тези прасешки истории преди Коледа. Та да узнаем как тези двама сладури си пълнят копанката и лочат от нея?
След като Big Boss Васо фалира със сладкарския си бизнес, потърси друг будала за съдружник и се хвърли през глава в строителния бранш. Беше чувал за мистрия, но думата му звучеше твърде просташки и тури за лого на своята строителна компания, внушителното „От копка до ключ”. И в този свой предприемачески напън Big Boss Васо не промени основната си схема, тъй де, щом има будали, що да не им приберем париците. Бързо обаче му секна кранчето на Big Boss Васо, надушиха му вонята в бранша, та и до днес го гонят да им върне де що е завлачил.
„Гадни” банкери и „нахални” съдия изпълнители почнаха да тропат на портата на Васовата кочина и той реши да зарови зурлата си в друг бизнес. Детската му мечта изгря на хоризонта. Наплюнчи молива наш Васо и почна да пише книги за важни хора, чак в Путин се прицели. Уж талант му казваха, че има другите прасета около него, пък книгите се трупаха в складовете на Вторични суровини. И пак го подгониха милия прасешки писател. Този път собствениците на печатници. Тук 10, там 20 бона борчове беше оставил. Кой им е крив като го печатат на юнашко доверие.
Сигурно се питате къде е прасето Пасо. Верният авер на Васо в този епизод е в сянка. Гради схема за политическа кариера – хвърлил е пасианс и си избира партия. Засега толкова за Васо и Пасо. Ако сте ги срещали или и са се опитали да ви приложат обичайните си схеми, очакваме да продължите прасешкия сериал. В следващия епизод очаквайте – как се прави свински вестник.

By hronika

One thought on “Две прасета из Неврокопско (Епизод 2)”
  1. Защо вашите герои Васо И Пасо не си признает как изнудват директорите на различни предприятия да сключват договори за реклама и всеки месец получават една сума ,която лично те определят.Не дай се боже някой шеф да откаже договора,що помия по него се изсипва .Хора нямам думи как да ги нарека,това не са родени от майка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *