Денят преди Бъдни вечер и последният училищен ден преди очакваната ваканция бе изпълнен с много приятни емоции за учениците и учителите в Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Гоце Делчев. Денят бе пълен с усмивки, ведрото настроение, грейнали погледи празнични емоции. Скъпи гости на празника бяха коледарите, които отправиха пожелания за здраве и берекет. За да зарадва послушните ученици, от далечна Лапландия пристигна и Дядо Коледа. Белобрадият старец разтвори чувала си с изненади и награди всички деца.

Доброто е „заразно” – това за поредна година доказаха всички ученици, родители и учители от иновативното Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий”. В атмосфера на солидарност, добронамереност и единност те подредиха най-прекрасния Благотворителен коледен базар. Продукти бяха изкупени за няколко минути, а събраните средства ще стоплят сърцата на най-нуждаещите се и ще им докажат, че Коледната магия съществува, че всяко добро сърце прави едно малко чудо.

Като част от Коледното тържество бяха наградени победителите в училищния конкурс на тема „Коледа – вълшебство на добрите сърца“. 60 ученици спечелиха призови места в различните категории – за рисунка, картичка, стихотворение, есе, разказ, сурвачка.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.