УНСС днес организира „Ден на отворените врати“ в две от гимназиите на град Гоце Делчев – НПГ „Димитър Талев“ и ПМГ „Яне Сандански“.

„Преди време разговарях с ректора да проведем подобни срещи, по време на които да представим пред бъдещите зрелостници възможностите, които дава университета. Много се радвам, че днес успяхме да осъществим тази идея“ – каза народният представител Богдан Боцев.
„Аз съм възпитаник на УНСС и за мен бе много важно младите хора в Гоце Делчев, на които сега предстои да направят съдбоносен избор за своето професионално бъдеще, да бъдат информирани за специалностите и изпитите, с които могат да кандидатстват в най-престижния икономически университет в България.
Както казах днес и пред учениците в НПГ и ПМГ, за мен, като млад политик, е много важно да се полагат грижи за младите хора в страната, които са нашето бъдеще. Тези грижи да бъдат свързани с осигуряване на качествено образование и добри възможности за развитие, за да останат и да се реализират в България. Вярвам, че имаме много умни, активни, отговорни и амбициозни млади хора, а от нас – политиците, зависи да направим така, че да ги задържим в България“ – коментира днешните си срещи с младите хора на Гоце Делчев  депутатът Боцев.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *