Депутатът Георги Андонов ще пита министър Вучков дали ще улесни издаването на паспорти, шофьорски книжки и лични карти в Гоцеделчевско

Питане до министъра на вътрешните работи внася депутатът Георги Андонов, във връзка със съкращения в паспортна служба в МВР – Гоце Делчев. Предшественикът на Веселин Вучков от кабинета Орешарски остави две служителки на по четири часа в най-големия и най-отдалечен район от областта, а запази десет гишета в Областната дирекция, които да обслужват гражданите. Опашките пред паспортна служба в РУП – Гоце Делчев са основното оплакване, с което гражданите посещават приемните на народния представител в Гоце Делчев и съседните три общини.
От началото на годината на единственото гише в гоцеделчевската паспортна служба са издадени 6400 нови паспорта и лични карти, 780 шофьорски книжки и 30 покани от служба Миграция. Какво е натоварването в работата на паспортните гишета в Благоевград не е ясно.

DSCN3035

На първата пресконференция на Георги Андонов в третия му мандат присъства и общинският съветник Костадинка Андонова. На приемната в понеделник гражданите са поставили въпроси, свързани с изрязаването на дървета по тротоарите в гр. Гоце Делчев, липсата на вътрешноградски транспорт, липсата на контейнери за смет или поставянето им на неподходящи места.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *