Депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев е подал оставка. Това обяви от парламентарната трибуна колегата му Спас Гърневски. 

От ГЕРБ признаха, че НАП е започнала данъчна проверка на Гамишев. До това се стигна, след като в медиите се появи информация, че той е извършвал злоупотреби с данъци. 

„Това е с единствена цел да не пречи на проверката и да не се спекулира с името на ГЕРБ, както това непрекъснато се прави от опозицията. За пореден път ГЕРБ дава пред гражданите ясно и точно послание как трябва да функционира една истинска демократична и отговорна за делата си партия. И при най-малкото съмнение в народни представители, те сами депозират оставката си, не чакат да приключат проверките и не се крият зад имунитети“, обясни Гърневски мотивите за подадената оставка. 

Димитър Гамишев няма да бъде ръководител на общинската структура в Гоце Делчев. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти след като стана ясно, че депутатът Димитър Гамишев е подал оставка.

Попитан дали Гамишев ще бъде сменен като координатор на ГЕРБ – Гоце Делчев, Цветанов заяви, че в момента тече процес на отчетно-изборни събрания. „Мога да ви дам пълна гаранция, че Гамишев няма да бъде ръководител на общинската структура“, заяви

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *