strela valkosel

Директорът на детско-юношеската школа на „Пирин“ (Благоевград) Васил Петров изчетка тима на „Стрела“ (Вълкосел), впечатлен от условията за футбол, които са осигурени там. Това се случи при визитата на детския тим на „Пирин“ (Благоевград) в родопското село. Мачът пък бе първи пред собствена пубика за селекцията на домакините, водени от Хамид Даутев. Детският отбор на „орлетата“ записа победа с 5:0 като гости срещу връстниците си от Вълкосел, в мач от 3-ия кръг на областното първенство. За резултата се разписа на два пъти Валентин Шляков, Асен Крушовски, Иван Атанасов и Асен Дончев, които отбелязаха по веднъж.
Това бе трети пореден мач за възпитаниците на Васил Петров, в който побеждават съперниците си, като това им отреди водеща позиция в класирането, докато загубата е първа за младите таланти от Вълкосел. В първия кръг „Стрела“ победи Места (Хаджидимово) с 2:0 навън, а във втория кръг почиваше.
„Приятно впечатление ми направиха децата на „Стрела“ (Вълкосел). Има момчета, които могат да играят при нас в „Пирин“. Получи се истински футболен празник, над 200 зрители изгледаха двубоя, а условията бяха перфектни. Добър терен, обновени съблекални, и най-важното – получи се коректен мач“, коментира Васил Петров.
Следващият мач на от Вълкосел тима бе срещу „Пирин 2001“ на Ивайло Андонов и за изненада на мнозина, те биха отбора от Благоевград с 2:0. Мачът се игра на футболната база край Покровник, като за гостите разписаха Алил Чавдаров и Дейвид Аджемиев. Така отборт на „Стрела“ вече има 6 т. и очаква със спокойствие следващия си двубой.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *