Общинският съветник Димитър Гамишев и председател на Постоянната комисия по младежта и спорта в Общинския съвет на Гоце Делчев е одобрен с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ за временно изпълняващ длъжността координатор и ръководител на общинската структура на партията в Гоце Делчев.

3d0c1ef0688696f0c1c063ff1e4fb554

Според решението на комисията, с мандат до края на април тази година заедно с временния лидер Димитър Гамишев остават и членовете на досегашното ръководство Ангел Тунчев, Атанас Чурков, Димитър Игнатов, Николай Аврионов и бившият кмет на Мoсомищe Иван Ламбрев.

Новото попълнение в общинското ръководство на ГЕРБ-Гоце Делчев са Николай Джингаров – директор на СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Брезница, който ще изпълнява длъжността организационен секретар, и адвокат Костадинка Богданова.

 Комисията е определила мандат на старото ръководство до края на април, за когато трябва да бъде насрочена отчетно-изборната конференция. Дотогава настоящите одобрени ръководители ведно с временния лидер Димитър Гамишев, който ще е и вероятният кандидат за ръководния партиен пост, имат единствено ангажимента да организират и подготвят провеждането на общинския партиен форум. 

Именно на конференцията след гласуване ще бъде избран новият председател титуляр и ще бъдат подредени длъжностите на новоизбраните, които ще ги заемат.

Oчаква се от ПП ГЕРБ-Гоце Делчев да обявят датата на общинската отчетно-изборна конференция, която трябва да бъде проведена най-късно до 30 април. 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *