Директорът на Дома за стари хора Димитрия Чилева се обърна със специален Благодарствен адрес към всички приятели на социалното заведение в град Гоце Делчев и възрастните мъже и жени, които живеят там.

В него се казва:

Потребителите и персонала на Дом за стари хора град Гоце Делчев искаме сърдечно да благодарим на всички вас, които направихте празника ни 1 октомври Международен ден на възрастните хора незабравим, изпълнен с много емоции и хубави изживявания.
Първо благодарим на най-малките, учениците от Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий „ с ръководител Илия Динев и Ваня Джибова, представител на община Гоце Делчев, за прекрасните стихове и песни, с които развеселиха сърцата ни.
Сърдечно благодарим и на учениците от ПМГ „Яне Сандански “ с ръководител Христина Кишева за подаръците и приятните разговори.
Благодарим и на маестро Оги Вълев и Калчо Калчев за поредната приятна изненада, наслада за душата- хубавата музика и неостаряващи песни.
Благодарим на община Гоце Делчев за проявеното внимание и вкусната почерпка за всички нас.
Оставихме на последно място, но не по значение едно ново приятелство и партньорство, именно гостуването ни на едно приказно красиво място комплекс „Боже име“ и гостоприемния ни домакин г-н Иван Ежков. Насладихме се на прекрасната природа и простор на комплекса, опитахме от вкусната храна, танцувахме и пяхме.
Благодарим Ви, г-н Ежков, за гостоприемството, грижата и вниманието, с което ни обградихте и ни осигурихте един прекрасен ден, който пожелахте да се превърне в традиция.
Още веднъж сърдечно благодарим на всички вас!
Винаги сте добре дошли в нашия прекрасен дом, приятели!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *