Мили деца, уважаеми колеги и родители,

Добре дошли в двора на Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“! И макар, че за втори път не можем да бъдем всички заедно физически – Заедно сме в мислите и сърцата! Празник е! Празник, неотбелязван никога с червено в календара, но трепетно пазен завинаги  като ден на светло начало. А всяко начало, дори и с много неизвестни,  е вълнуващо и пълно с очакване. От нас зависи да се случат очакваните хубави неща!

На вас, мили първокласници, всички ние казваме: Добре дошли в Първо! Прекрачвайки прага му, мислете за хубавите неща, които ви очакват: новите приятели, най-добрите учители, приказното пътешествие с книгите и много весели игри. Бъдете здрави,  любознателни, питащи, търсещи и успешни! Мечтайте смело и сбъдвайте мечтите си!

Скъпи родители, благодарим Ви за доверието! За нас е чест, че отново ни поверявате свидните си рожби – да ги обичаме, подкрепяме и водим по пътеката на знанието. С вашата безценна помощ ще направим училището ни най-любимото и най-безопасно място на света!

Мили малки, големи и още по-големи момичета и момчета, очаквахме този ден, за да видим колко много сте пораснали и да изпълните училището с усмивките си. Готови сте да продължите пътешествието си по пътя на знанието, нали? И ако учителите ви се струват строги, то е защото искат да ви дадат здрави криле, за да летите сами. Радвайте с постиженията си вашите учители и родители! Нека всички се гордеем с вас!

Скъпи колеги, благодаря, че точно вие сте призвани да дарявате знание и обич на децата на Първо! Бъдете вдъхновени и вдъхновяващи! Имаме нужда от Вашата мъдрост и ентусиазъм! Бъдете здрави и все така отдадени на нашите деца!

Нека си пожелаем и през новата учебна година  училищна ни общност бъде сплотена, отговорна и подкрепяща. Нека всички заедно с много обич да посадим семенцата на познанието, творчеството и трудолюбието, за да се радваме на плодовете им в края на учебната година!

Сигурна съм, че заедно  – учители, родители и ученици, отново ще се справим с всички предизвикателства!

Нека учебната 2021/2022 година бъде изпълнена с творческо вдъхновение, весели приключения и  много нови постижения!

Бъдете здрави! На добър час!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *