Министерството на регионалното развитие и благоустройството стартира за четвърти път информационни дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове“
по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007 -2013.
Проектът финансира изпълнение на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради в 36 града. Целта е осигуряване на по-добри условия на живот за гражданите в многофамилни жилищни сгради в градските центрове чрез повишаване на качеството на жизнената среда
Информационната кампания ще се проведе в общо 36 града в периода 03 август – 5 септември 2015. Във всеки от тях ще бъде разположен информационен кът, в рамките на който гражданите ще имат възможност да получат информационни материали по проекта и експертни консултации, както и да се запознаят с текущото изпълнение на проекта и други действащи инициативи.
Информационни дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове” в град Гоце Делчев ще се проведат в периода 17 – 18 август 2015 г. на пл. „Гоце Делчев“ от 17.30 до 19.30 ч.
Информация за конкретните локации на информационния кът във всяка община можете да намерите на интернет страницата на Министерство на регионалното развитие и благоустройството, секция „Обновяване на жилища“, под-секция „Информационни дни“.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *