С нова дневна, кабинет по трудова терапия, още една стая за настаняване на потребител, модерна и удобна за инвалиди тоалетна изпраща 2017 г. ЦНСТ за възрастни хора с умствена изостаналост в град Гоце Делчев, осигурени от проект на Община Гоце Делчев по програмата Красива България, доволна е управителят на социалното заведения Димитрия Папалезова.

С благодарност се обърна тя към всички, които не спират да помагат на центъра.

„Благодарим на нашите партньори и приятели, които за поредна година не ни забравиха и се погрижиха да създадат празнично настроение за всички потребители и персонал.

Благодарим на г-н Венци Божиков – представител на Евангелска Баптистка църква, който въпреки натоварения график всяка година в дните покрай Коледа, отделя от времето си за кратка поздравителна програма и подаръци за всички.

Благодарение на неговото съдействие и фирма MEL DEKOR Ltd – Асим и Милена, успяхме да оборудваме с мебели новия трудово терапевтичен кабинет и малка част от новата ни дневна!

Благодарим на г- н Любо Колджиев, който се погрижи за техническата част на трудовотерапевтичния кабинет и ни подари телевизор!

Не на последно място изказваме нашата благодарност към ВМРО – жени, с председател г-жа Снежана Стоева и лидера на организацията д-р Иван Канелов, които внесоха много радост и приятни емоции с внушителния диван и красивите завеси за прозорците в новата дневна.

Благодарим и за вкусния обяд, осигурен за нашите потребители от механа „Баджанаците“.

Благодарим Ви за подкрепата приятели!

Бъдете здрави, успешни и благословени!“

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *