Инициативата за набиране на средства за лечение на малко момиченце, родено с малформации на крачетата приключи успешно. Малката Иванина е претърпяла операция на единия крак, за която родителите са успели да платят. Предстои и операция на другия крак, за която средствата бяха набрани от добри хора, след благотворителна акция, в която се включиха добри хора от Гоце Делчев. Събрани бяха 6 хиляди лева, преди датата за операцията – 20 януари. Организаторката на инициативата Мария Иванова и майката на момиченцето Евгения Кардашева, съобщиха че прекратяват набирането на средства, защото дарената сума до момента е 6000 лева, които ще стигнат и за рехабилитацията на малкото момиченце. Те благодарят на всички добри хора, които откликнаха на призива за помощ.

ИВАНИНА

От средства за лечение се нуждае и друго семейство в гр. Гоце Делчев. Преди малко повече от година две момчета загубиха майка си, която почина от онкологично заболяване.  С тежка онкологична диагноза е и баща им. За да помогне на приятелите си, Младежка организация Проектът организира благотворителен концерт на 22 януари 2016г. за набиране на средства за лечението на бащата на Павел и Даниел Головодови – Георги Головодов.

ДОМ НА КУЛТУРАТА

В концерта ще вземат участие местни таланти, съпричастни към каузата. Билети можете да закупите от организаторите, които ще посетят училищата в Гоце Делчев през тази седмица, както и на касата в Дома на културата на деня на събитието. Цената на билета е 2 лева. За допълнителното събиране на средства, по време на концерта ще се проведе търг, включващ сладки изделия, специално изработени за каузата.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *