Кой не обича дъвка? Някои я използват за забавление, но повечето от нас я използват за свеж дъх, за приятен аромат в устата. Не винаги обаче дъвките са здравословни. Корейските експерти на концерна Lotte Xylitol са намерили отговора на въпроса, как един продукт да е вкусен, полезен и да почиства зъбите след хранене, когато нямаме под ръка паста и четка. Произведените от Lotte Xylitol дъвки и сладки изделия са без захар и вредни съставки, с което помагат както за по-бели и здрави зъби, така и за доставянето на малки вкусни радости в ежедневието.

Добрата новина преди Новата 2020 година, че тези дъвки вече могат да бъдат намерени на няколко места и в град Гоце Делчев и района. Това са магазините Стоджа, Фреш маркет, бензиностанциите Еко и Шел, както и в магазин Деро на Профилакториума в с. Огняново, срещу вила Рай. Кей Ес Импорт Експорт ЕООД е официалният представител на Lotte Confectionery за България и Балканския полуостров. У нас, засега, се предлагат най-популярните продукти на Lotte Confectionery – дъвки Xylitol и бонбони Anytime.

Любопитното е, че баскетболист номер 1 на България за последните няколко години Александър Везенков е новото лице за България на продуктите на южнокорейския хранителен гигант.

 „Продуктите на Lotte Xylitol са инвестиция в здравето и това е най-важното, както в живота, така и в спорта. Всички продукти са важни и трябва да се храним максимално здравословно. Отношението на хората и амбициите ми ме накараха да кажа „Да!“ на едно ново предизвикателство и едно ново партньорство, което вярвам, че ще даде добър пример за по-здравословен живот! А и кой не обича да дъвче дъвка? Но като ще го правя, предпочитам да е по правилния начин! Много съм радостен от това партньорство и се надявам и препоръчвам все повече хора да опитат тези продукти!“, казва Александър Везенков.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *